header banner
Default

Kripto para dünyasına robot Sophia girdi


Table of Contents
Tam Boyutta Gör
Kripto para dünyasında yapay zekâ trendi son hızıyla devam ediyor. Son olarak ChatGPT teknolojisini geliştiren OpenAI girişiminin kurucusunun kripto para çıkarmasının ardından bu kez robot Sophia piyasaya çıktı.

SophiaVerse coin nedir?

SophiaVerse adıyla SOPH takısını kullanarak piyasaya çıkan proje yapay zekâ odaklı bir oyun platformu olmayı amaçlıyor. Sophia robotunun geliştirme süreci bu sayede oyun dünyasına da yansıtılacak. Oyunlarda yapay zekânın oluşturduğu görevler ve kullanıcı elinden çıkan mücadeleler yer alacak. Ayrıca diğer metaverse dünyaları da gezilebilecek.

İnternet sitesinin verdiği bilgilere göre Sophie robotunu geliştiren Hanson Robotics ve Singularity kurucuları proje içerisinde yer alıyor. SOPH kripto parası da bu doğrultuda projenin ilerlemesi için kullanılacak. Hali hazırda SOPH kripto parası 22 cent seviyelerinden işlem görüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:

Sources


Article information

Author: Erika Rivera

Last Updated: 1697863322

Views: 1277

Rating: 4.3 / 5 (30 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Erika Rivera

Birthday: 1946-02-14

Address: 61528 Mccarthy Trail, West Scott, ME 48160

Phone: +4398149167614298

Job: Orthodontist

Hobby: Puzzle Solving, Coin Collecting, Role-Playing Games, Robotics, Whiskey Distilling, Cross-Stitching, Hiking

Introduction: My name is Erika Rivera, I am a artistic, unyielding, receptive, strong-willed, Precious, multicolored, fearless person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.